Make a workshop or thesis

Date: 26/11/2011

By: Merita

Subject: pershendetje

Pershendetje gjithve,me te vertet kam nevoj per ndihm,jam master edhe menaxhment dhe kam afat nje jav per ta ber nje punim seminarik nga lenda metodat hulutuese,tema duhet te jet si formulimi i pytjeve,me gjet medianen mostren moden etj.nese mundet dikush te ma dergoj nje punim asi lloj,vetem te orjentohem se si ta bej un,sepse nuk kam ide fare.ju falemnderit

Back

Contact

Shpejtim Alimi

Tetova, FYROM

+389 71 298 526