Welcome to our website

Ketu mund te njiheni me disa punime seminarike dhe punime diplomash nga universitetet shqiptare, si dhe art. 

 

Mund ti jepni idet dhe sugjerimet tuaja duke mos hezituar aspak.

 

Mund te kerkoni nje kurs privat nga lenda e muzikes - PIANO per shkollat e uleta.

 

Mund te porositni nje punim seminarik ose diplome duke na kontaktuar neve.


Make a workshop or thesis

Date: 25/06/2011

By: rafaela

Subject: pershendetje

jam studente ne fakultetin e"Drejtesise" dhe do te doja ndihmen tuaj per menyren e hartimit te nje diplome..pra nje struktur......faleminderit....

Reply

—————

Date: 05/06/2011

By: arta

Subject: teme diplome

kush mundet te me ndihmoj me materjal te metodave te reja ne mesimdhenie.Konkretisht me ndonje ide.faleminderit

Reply

—————

Date: 05/06/2011

By: timi

Subject: Re: teme diplome

A jeni tu punu nè arsim. Kam dicka tè shtypura nga USAID-i. Po nga jeni ju?

Reply

—————

Date: 16/05/2011

By: irisa

Subject: pershendetje

ju lutem stafi mund te me ndihmoni me ndonje informacion per temen e diplomes, Financimi i bizneseve eksportuese.cfardolloj informacioni te keni mund te me ndihmoj

Reply

—————

Date: 10/05/2011

By: elda

Subject: pershndetje

cfare studioni ju si qender??me duhet nje punim seminarik ne lenden e matematikes..

Reply

—————

Date: 05/04/2011

By: peki

Subject: pershendetje

a ka mundesi dikush te me ndihmoje me matriale mbi futbollin ne vendin tone ....me duhet si punim diplome

Reply

—————

Date: 05/04/2011

By: sali

Subject: sutaj

a mundet te me ndihmoje dikush per teme diplome master lirit dhe te drejtat e njeriut ne konflikte te armatosura me duhet dikush profesionist ju lutem nese dikush mundet let me shkruaj ne ket imell sali.sutaj@hotmail.com

Reply

—————

Date: 05/04/2011

By: Timi

Subject: Re: sutaj

Ke nje e-mail nga grupi punues.

Reply

—————

Date: 11/03/2011

By: mela

Subject: pershendetje!

a mundet te me ndihmoje dikush per teme diplome :statistika dhe probabiliteti.shum faleminderit

Reply

—————

Date: 26/02/2011

By: timi

Subject: Per Ina-n

Kliko ne udhezim dhe shih rregulloren se si punohet nje teme diplome dhe ke nje punim diplome ne word 2007 te bem nga une.

Reply

—————

Date: 24/02/2011

By: ina

Subject: teme diplome

a mund tme ndihmoni me nje shembull diplome.jam duke punuar me temen Mbreteria Zogiste 28-39.dhe me duhet te analizoj menyra e organizimit te qeverisjes.flm

Reply

—————

Date: 26/01/2011

By: blerimi

Subject: prishtine

a mundet kush me gjet nj punim seminarik ne lenden Metodat e Hulumtimit . tema: qfare do qofte te ndonje firme apo institucioni apoi diqka qe na preokupon ne jeten e perditshme

Reply

—————

Date: 02/02/2011

By: iliri

Subject: diplome historie

dua materiale per nje diplome historie.tema e lire

Reply

—————

Date: 28/11/2010

By: lili

Subject: pershendetje

kam nje punim seminarik Tema : ORGANIZATA E KOMBEVE TE BASHKUARA, mirpo material shum pak kam,a me duhen sepaku 10 faqe ti kem.... ju lutem per ndihme

Reply

—————

Punim diplome

11/01/2010 19:51

steel 1.4301

  Punim diplome ne word 2007 Steel 1.4301.docx (4,3 MB)

Read more

—————

08/01/2010 01:15

Punim diplome

Punimi i diplomës nga Shpejtim Alimi.pptx (3,5 MB)   Punimi i diplomës nga Valbona Mustafi.ppt (4,3 MB) 

Read more

—————


Punime seminarike

09/01/2011 11:37

Teknologjia e qumeshtit

Milch.pptx (2,2 MB)

Read more

—————

08/01/2010 01:28

Udhezim punimi

Rregullore mbi hartimin e punimit te diplomes, FXM-Mitrovice.doc (796,5 kB) 

Read more

—————

08/01/2010 01:08

Teknologjia e birres

Teknologjia e birrës.doc (139,5 kB) 

Read more

—————

07/01/2010 15:54

Prodhimi i birres

Teknologjia e birrës.ppt (978,5 kB)

Read more

—————


Material per punim - OKB

05/12/2010 12:22

Organizata e kombeve te bashkuara

Organizata e Kombeve të Bashkuara - OKB.doc (379 kB) Organizata e Kombeve të Bashkuara - OKB.docx (173,1 kB)

Read more

—————


Histoiry

26/02/2011 23:04

Mbreti Zog

Mbreti Zog.docx (68 kB)

Read more

—————


Bussiness

03/06/2011 10:42

Bussines export

BUSINESS-PLAN export.doc (589 kB)

Read more

—————


Art

Art music

www.youtube.com/watch?v=c-dHxJNsxJc

Read more

—————

Piano

Piano

www.youtube.com/watch?v=IOqwMWE4nKE 

Read more

—————


Events Calendar

06/01/2010 02:07

New event

Fillimi i kesaj faqe daton nga janari i vitit 2010.

Read more

—————


News

06/01/2010 02:07

Urgjente

Ne raste te vecanta mund te kontaktoni edhe me e-mail .  

Read more

—————


Informat

05/12/2010 12:39

Office 2010

Disa punime jane te punuara ne Microsoft Office 2010

Read more

—————


Desing

03/12/2010 17:52

Wedding room desing

Read more

—————


Contact

Shpejtim Alimi

Tetova, FYROM

+389 71 298 526


Poll

Do you like our website?

yes (13)
87%

no (2)
13%

Total votes: 15


Poll

What do you expect mainly in next release?

More seminary (26)
84%

More thesis (0)
0%

More art (2)
6%

More science (3)
10%

Nothing at all (0)
0%

Others (0)
0%

Total votes: 31