Healthy food

Fruits

Molla ndihmon tretjen e ushqimit

 

  Molla eshte nje nga frutat qe ndihmon ata qe kane probleme me tretjen e ushqimit. Keshillohet ngrenia e nje kokrre molle 3 here në dite para buke, per 5 dite me radhe. Te hash 2 kokrra molle ne ditë pengon infarktin e miokardit dhe gelqerosjen e eneve te gjakut.
   Gjithashtu konsumimi i kesaj frute ndihmon ata persona qe vuajnë nga tensioni i larte i gjakut si dhe te gjithe ata qe vuajne nga semundja e migrenes. Kjo frute eshte shume i mire per ndalimin e dhimbjeve te saj. Nese i semuri sulmohet nga krizat e migrenes, duhet te konsumoje patjeter nje kokerr molle. Per shkak se permban substanca te shumta minerale, keshillohet kunder inflamacionit te zorres, reumatizmit dhe gureve ne veshka. Nje molle e ngrëne ne mengjes ndikon mire ne pastrimin e dhembeve dhe eliminon thartiren e tepert ne gjak.


Contact

Shpejtim Alimi

Tetova, FYROM

+389 71 298 526