Welcome to our website

Ketu mund te njiheni me disa punime seminarike dhe punime diplomash nga universitetet shqiptare, si dhe art. 

 

Mund ti jepni idet dhe sugjerimet tuaja duke mos hezituar aspak.

 

Mund te kerkoni nje kurs privat nga lenda e muzikes - PIANO per shkollat e uleta.

 

Mund te porositni nje punim seminarik ose diplome duke na kontaktuar neve.


Make a workshop or thesis

Date: 13/02/2020

By: indocargex

Subject: PT. Indo Cargo Express - We makes business flow

PT. INDO CARGO EXPRESS - https://www.indocargex.com/

By choosing PT. Indo Cargo Express for your freight shipping needs you can rest easy and know that your shipment is going to arrive at its destination at the time you need it to. Whether you’re shipping complex heavy equipment or simply require your industrial goods to be transported from one destination to another, we’re equipped with the right team, equipment and cargo services to meet your needs on budget and on time.

With dedicated employees, working in many regional clusters around the globe, deliver operational excellence — to provide viable answers to the most challenging supply chain questions.

Reply

—————

Date: 02/02/2020

By: JeffryChandraBiz

Subject: JeffryChandra.biz - #1 Indonesia Boats Dealer!

For over a decade, JeffryChandra.biz has been breaking new ! ground in bringing to the boating community a wide selection of very competitively priced new and pre-owned boats and Jetski sales. jeffrychandra.biz offering boat rental and storage. With our 125 wet slips, 150 dry storage and launching services, jeffrychandra.biz is the perfect place to store your boat. We are located is in Surabaya, Jawa Timur – Indonesia.

Reply

—————

Date: 07/05/2016

By: XXX

Subject: TIK

Përshëndetje! A ka dikush mundesi te me jem ndonje inde per punim seminarik në TIK

Reply

—————

Date: 26/11/2011

By: rita

Subject: pershndetje

nese keni mundsi te me ndihmoni per nje punim sminarik mbi te drejtat e njeriut

Reply

—————

Date: 29/11/2011

By: Timi

Subject: Per Riten

https://www.shqiperia.com/kanuni/te_drejtat_dhe_lirite.php

kliko kete link...

Reply

—————

Date: 26/11/2011

By: Merita

Subject: pershendetje

Pershendetje gjithve,me te vertet kam nevoj per ndihm,jam master edhe menaxhment dhe kam afat nje jav per ta ber nje punim seminarik nga lenda metodat hulutuese,tema duhet te jet si formulimi i pytjeve,me gjet medianen mostren moden etj.nese mundet dikush te ma dergoj nje punim asi lloj,vetem te orjentohem se si ta bej un,sepse nuk kam ide fare.ju falemnderit

Reply

—————

Date: 29/11/2011

By: Timi

Subject: Per Meriten

E kam pas kete punim, nese e gjej do ta postoj ne anythingshqip...

Reply

—————

Date: 02/11/2011

By: nanni

Subject: tema e diplomes

mos rastesisht dikush ka temen e diplomes ne lenden menaxhmenti bankar

Reply

—————

Date: 08/09/2011

By: visi

Subject: pershendetje

a mund te me ndihmoje ndo1ri me disa te dhena mbi akcizen, tvsh, tarifat doganore ne shqiperi.. me duhen per nje teme diplome.. flm

Reply

—————

Date: 30/06/2011

By: jona

Subject: teme diplome

ju lutem a mundet dikush te me njre diplome te gatshme,me teme turizmi ne shqiperi ,per arsyje se nuk do te ndodhem ketu,me duhet te iki ne amerike dhe nuk kam kohe ta pergatis,do tju jem shume mirenjohese ,faleminderit

Reply

—————

Date: 08/07/2011

By: kasemi

Subject: Re: teme diplome

po

Reply

—————

Date: 22/11/2011

By: linda

Subject: Re: teme diplome

me duket nje tem turizmi ne shqiperi.

Reply

—————

Date: 28/06/2011

By: Nora

Subject: PErshendetje

A mundet ndokush te me gjeje ndonje material apo teme te diplomes per doganat apo drejten doganore

Reply

—————

Date: 04/08/2011

By: Timi

Subject: Re: PErshendetje

Nora, ke nje material me udhezim punimi besoj se do jun ndihmoj.

Reply

—————

Date: 25/06/2011

By: rafaela

Subject: pershendetje

jam studente ne fakultetin e "Drejtesise" dhe do te doja ndihmen tuaj per menyren se si strukturohet nje teme diplomimi.....ju faleminderit.....

Reply

—————

Punim diplome

11/01/2010 19:51

steel 1.4301

  Punim diplome ne word 2007 Steel 1.4301.docx (4,3 MB)

Read more

—————

08/01/2010 01:15

Punim diplome

Punimi i diplomës nga Shpejtim Alimi.pptx (3,5 MB)   Punimi i diplomës nga Valbona Mustafi.ppt (4,3 MB) 

Read more

—————


Punime seminarike

09/01/2011 11:37

Teknologjia e qumeshtit

Milch.pptx (2,2 MB)

Read more

—————

08/01/2010 01:28

Udhezim punimi

Rregullore mbi hartimin e punimit te diplomes, FXM-Mitrovice.doc (796,5 kB) 

Read more

—————

08/01/2010 01:08

Teknologjia e birres

Teknologjia e birrës.doc (139,5 kB) 

Read more

—————

07/01/2010 15:54

Prodhimi i birres

Teknologjia e birrës.ppt (978,5 kB)

Read more

—————


Material per punim - OKB

05/12/2010 12:22

Organizata e kombeve te bashkuara

Organizata e Kombeve të Bashkuara - OKB.doc (379 kB) Organizata e Kombeve të Bashkuara - OKB.docx (173,1 kB)

Read more

—————


Histoiry

26/02/2011 23:04

Mbreti Zog

Mbreti Zog.docx (68 kB)

Read more

—————


Bussiness

03/06/2011 10:42

Bussines export

BUSINESS-PLAN export.doc (589 kB)

Read more

—————


Art

Art music

www.youtube.com/watch?v=c-dHxJNsxJc

Read more

—————

Piano

Piano

www.youtube.com/watch?v=IOqwMWE4nKE 

Read more

—————


Events Calendar

06/01/2010 02:07

New event

Fillimi i kesaj faqe daton nga janari i vitit 2010.

Read more

—————


News

06/01/2010 02:07

Urgjente

Ne raste te vecanta mund te kontaktoni edhe me e-mail .  

Read more

—————


Informat

05/12/2010 12:39

Office 2010

Disa punime jane te punuara ne Microsoft Office 2010

Read more

—————


Desing

03/12/2010 17:52

Wedding room desing

Read more

—————


Contact

Shpejtim Alimi

Tetova, FYROM

+389 71 298 526


Poll

Do you like our website?

yes (13)
87%

no (2)
13%

Total votes: 15


Poll

What do you expect mainly in next release?

More seminary (26)
84%

More thesis (0)
0%

More art (2)
6%

More science (3)
10%

Nothing at all (0)
0%

Others (0)
0%

Total votes: 31